Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
'LA DIPU, EL GOVERN DESCONEGUT'
Clack produeix 'La Dipu, el govern desconegut', de bracet de Minimal films per explicar la tasca que emprèn la Diputació de Barcelona des de fa 200 anys.

El projecte, sota la direcció de Joan Salicrú i Albert Solé, ha estat estrenat l'hivern de 2022 a la Xarxa de Audiovisual Local amb la finalitat d'oferir un recorregut per la Diputació de Barcelona, 200 anys després de la seva creació.

El film té una durada de 47 minuts i el seu relat es basa en les explicacions de tres reconeguts historiadors: Borja de Riquer, Teresa Navas i Joaquim Coll; així com en el testimoni de diferents treballadors de la Diputació, que fan de fil conductor amb la narració del seu dia a dia a la feina.

Disponible a RTVE
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.