Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
25 ANYS ENFORTINT LLAÇOS DE SOLIDARITAT
Clack ha produït per encàrrec de l'Ajuntament de Mataró '25 anys enfortint llaços de solidaritat', un documental que repassa la trajectòria en cooperació internacional el darrer quart de segle de la capital del Maresme de la mà de diversos testimonis que han encapçalat al llarg dels anys el camí cap a la solidaritat i la justícia global. Així, la protagonista del film, de trenta minuts de durada, és Júlia Valera, integrant dels Amics Escola Pia Senegal de Mataró, que exemplifica aquest viatge d'anada i tornada.

Direcció: Joan Salicrú
Guió: Joan Salicrú i Bart Grugeon
Producció: Elena Ponce
Realització: Joel Kashila
Muntatge: Carla González

Mira el documental a Youtube
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.