Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Les Resilients · CLACK Les Resilients · CLACK Les Resilients · CLACK Les Resilients · CLACK
LES RESILIENTS
Tipus de projecte: Llargmetratge documental

Les Resilients és un documental que mostra, a través de quatre bandes liderades i integrades majoritàriament per dones, una part de l'escena musical feminista que està brotant en els darrers temps a Catalunya i a Espanya. Es tracta d'un retrat a través de la mirada de quatre exemples que formen part d'aquesta escena: el folk de Roba Estesa, el hip hop de Tribade, el soul de Sey Sisters i el jazz electrònic de Clara Peya.

El film vol descobrir i visibilitzar el missatge que aquestes bandes reivindiquen i com duen a terme aquesta acció. Plantegem un viatge amb els quatre grups durant les seves vides de concert però també en la seva quotidianitat. I descobrir així aquests nous brots culturals, que donen resposta a tota una història pràcticament sense presència de dones damunt dels escenaris. La nova música que brota com flors després d'un incendi.

Un documental de Clack amb la col·laboració del Grup Enderrock
Direcció i producció: Cristina Madrid
Realització: Joel Kashila
Producció executiva: Eloi Aymerich i Joan Salicrú
Producció Grup Enderrock: Jordi Novell

Operadores de càmera: Joel Kashila, Camila López i Cristina Madrid
Guió: Júlia Solé, Joel Kashila i Cristina Madrid
Direcció d'art: Carla Aledo
Postproducció d'imatge: Pol Alfageme
So: Pol Alfageme i Cristina Madrid
Edició: Joel Kashila i Cristina Madrid
Comunicació: Marina Rodríguez

Descobreix la campanya de Verkami del documental.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.