Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
CONGRÉS EDIFICAR LA PAU
Direcció: Joan Salicrú
Videografisme: Joan Ayza
Locució en català i castellà: Joan Pera

Vídeo promocional del Congrés Internacional Edificar la Pau al Segle XXI. Esdeveniment organitzat per Carta de la Pau i Universitat de Barcelona.

L'espot vol transmetre molt clarament el funcionament aparentment complex del Congrés Internacional Edificar la Pau connectant dibuixos, esquemes i petites filmacions. Tot, partint d'un dels aspectes més rellevants d'aquest treball: generar un projecte d'animació de gairebé 3 minuts.

Cal destacar també la veu en off del reconegut actor català Joan Pera i la direcció d'art que demostra una feina en 2D molt elaborada.
A més, el projecte té tres versions en català, castellà i anglès, per tal d'arribar a través de la xarxa a tot el mercat global.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.