Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Vídeos Unió Europea per a El Periódico de Catalunya · CLACK
VÍDEOS UNIÓ EUROPEA PER A EL PERIÓDICO DE CATALUNYA
Producció executiva: Joan Salicrú
Coordinació visual: Eloi Aymerich
Motion graphics: Pol Alfageme


Des del gener de 2017, Clack comença a produir una vintena de vídeos per a l'edició digital d'El Periódico de Catalunya emmarcats en una proposta de la Unió Europea per a difondre el funcionament dels seus diferents òrgans de govern.

En el primer vídeo (veure a sota), per exemple, es fa referència a la feina de la comissió de Comerç Internacional del Parlament respecte com les legislacions que es fan en aquest àmbit exigeixen el respecte als Drets Humans.

Cal tenir en compte que des que va començar la crisi econòmica el 2008, el 90% del creixement mundial ha tingut lloc fora de la Unió Europea, de manera que des de les institucions comunitàries s'ha vist necessari reforçar els controls en aquest sentit.

Des de la seva fundació, en el tractat de Roma del qual properament se celebraran seixanta anys, la Unió Europea va tenir clar que la política comercial havia de ser una de les matèries comunes dels estats membres. La Comissió de Comerç Internacional del Parlament Europeu té precisament les competències en els assumptes relacionats amb la política comercial comuna de la Unió i les seves relacions econòmiques exteriors.

Així, gestionar les relacions financeres, econòmiques i comercials de la UE amb països tercers i organitzacions regionals; adoptar mesures d'harmonització o normalització i vetllar perquè els acords respectin els drets humans són les seves funcions.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.