Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Escolta el teu cor · CLACK
ESCOLTA EL TEU COR
Direcció: Eloi Aymerich
Ajudant de direcció: Arnau Abella
Actors: Neus Blanquet, Pere Roig, Ruben Romero, Alba Rubio i Júlia Sala
Guió: ANC
Fotografia: Fèlix Bonnin
Ajudant de càmera i so: Pol Alfageme
Elèctric: Aleix Font
Runner: David Casals
Direcció d'art i maquillatge: Alexandra Berruezo
Videografisme: Pol Alfageme

Producció: Clack i ANC
Veu en off: Joan Crosas
Música: Borja Penalba

Proveïdors: Movie-Men
Agraiments:
Núria Sala, Pati Sarrias, Sònia Urpí, Cecilia Artigues, Lupe Capell, Esther López i ANC-Territorial Eixample

De cara a la Diada de l'onze de setembre d'aquest any, la gent de l'Assemblea ens va demanar a Clack de dirigir i rodar un espot. Havia de ser intimista, que connectés amb el compromís personal de tantíssima gent que veu en la consecució del procés sobiranista una millora de les seves vides. Per tant, es tractava de connectar aquest compromís íntim amb unes imatges càlides, properes i lluminoses de persones anònimes.

Vam encarar l'encàrrec amb il·lusió; la feina de tot l'equip, a contrarrellotge de finals d'agost, va ser impol·luta. Ens encanten el reflex del sol en la Júlia, el somriure relaxat de la nena, el contrasol de primera hora del matí a la balconada... La música original d'en Borja Penalba i la veu profunda d'en Joan Crosas van acabar de posar els remats finals a una peça molt intensa.

Produir espots permeten crear petits universos que duren poc, tant en durada com en terminis de producció, molt diferents a llargmetratges o documentals, que acostumen a allargar els seus processos mesos i algunes vegades diversos anys i tot. Una nova feina enllestida plena d'emoció i sensibilitat.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.