Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Càpsules sonores · CLACK Càpsules sonores · CLACK Càpsules sonores · CLACK
CÀPSULES SONORES
Tipus de projecte: Càpsules audiovisuals

Les Cases de la Música ofereixen a bandes i artistes la possibilitat de generar càpsules audiovisuals promocionals amb els seus temes.L'objectiu d'aquest programa és donar facilitats a propostes musicals d'interès per crear materials i continguts audiovisuals d'alta qualitat per compartir i promocionar-se.

Des de Clack ja fa més de deu anys que col·laborem amb Cases de la Música treballant comunicació, documentals o produccions audiovisuals capsulars. I és per això que ens agrada poder formar part de la producció artística i audiovisual d'aquestes càpsules sonores.

Direcció i edició: Cristina Madrid
Operadors de càmera: Pol Alfageme i Cristina Madrid
Ajudant de producció: Georgina Altarriba

Agraïments:
Re-Read Mataró
Jugueteria 'El món de l'esquitx'
---
Aquestes càpsules audiovisuals han estat editades al Cafè de Mar de Mataró l'hivern de 2019.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.