Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Revolució Sonora · CLACK Revolució Sonora · CLACK Revolució Sonora · CLACK Revolució Sonora · CLACK
REVOLUCIÓ SONORA
Revolució sonora. Vivències a les Cases de la Música és una visió completa de la tasca pedagògica i social d'un projecte en xarxa pioner a Europa que, des de centres repartits per cinc ciutats de Catalunya, apropa la música als petits i als joves i recolza la creació i difusió de grups no professionals. El treball recorre els seus diferents centres de creació –a Mataró, Girona, l'Hospitalet, Terrassa i Manresa–, on se'ns mostren de primera mà diverses de les seves iniciatives. Des de tallers a escoles consistents en crear una banda de rock desde zero, fins a una incubadora que cada any assessora a una banda resident (com el cas recent del grup de rap feminista Tribade), passant per activitats concebudes per joves amb discapacitats funcionals o intel·lectuals, concerts per a nens petits o una big band junior de música negra. Una visió integral d'una iniciativa que pretén apropar la música a la societat i que ha vist com el seu model era replicat a Euskadi i reconegut a nivell europeu.

Un documental de Cases de la Música en col·laboració amb Clack
Producció executiva Cases de la Música: Jordi Planagumà
Producció executiva Clack: Eloi Aymerich i Ariadna Vázquez
Direcció: Marc Barceló
Guió: Pablo Medina i Ariadna Vázquez
Producció: Anna Fernàndez i Cristina Madrid
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.