Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
POSTGRAU EN GUIÓ I DIRECCIÓ D'ACTORS
Tipus de projecte: Formació
Coordinació: Ariadna Vázquez
Organitzat per: Tecnocampus. Escola Superior Politècnica (Centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra)
Amb la col·laboració de: Clack, Inicia Films i Frank Stein Studio
Dates: des del 19 d'octubre fins el 17 de maig de 2019
Durada: 150 hores
Horari: divendres de 17 a 21h i dimecres alterns de 17 a 21h
Preu: 1.550 €

INSCRIPCIONS OBERTES!

El Curs de Postgrau en Guió i Direcció d'Actors sorgeix de la necessitat de formar professionals amb expertesa a l'hora d'explicar històries ja sigui des de la ficció o bé des de la realitat. Per fer-ho, cal possibilitar un aprenentatge que, des de l'experimentació, fomenti la creació de noves visions. És per això que, de forma transversal i al llarg de tot el curs, els estudiants treballaran en l'elaboració d'un projecte final que consistirà en l'escriptura del guió d'una producció de ficció o documental amb una durada no superior als 15 minuts.

El curs es realitzarà a Mataró, a les instal·lacions del Tecnocampus, organitzador del postgrau i màxim referent de la formació en l'àmbit audiovisual al Maresme. Per la seva banda, Clack, que ha col·laborat en la ideació del postgrau, n'assumeix la coordinació.

Al final del postgrau, se celebrarà un concurs de projectes i l'autor del projecte guanyador tindrà l'oportunitat de seguir desenvolupant el seu projecte integrant-se en l'equip d'una productora audiovisual professional durant 6 mesos més amb l'objectiu d'arribar a la fase de producció.

L'empresa de producció que assumeix l'acompanyament del projecte guanyador és Inicia Films, productora independent de curtmetratges, documentals i llargmetratges de ficció, com per exemple, "Estiu 1993", que aposta pels nous talents.

El professorat del postgrau estarà integrat per professionals docents i per professionals del sector audiovisual amb àmplia experiència en l'escriptura de guions de ficció i documentals i el treball amb actors com Carlos Marqués-Marcet ("Tierra Firme", "10.000 Km"), Marcel Barrena ("100 Metros", "Món Petit"), Eduard Sola ("Cites", "Barcelona, Nit d'Estiu"), Enric Bach ("Muerte en León"), Pau Subirós ("La Plaga"), Juan Carlos Sánchez-Marín, Sergi Moreno (productor de "Tierra Firme", "10.000 Km", "Caracremada") o Laura Rubirola ("Contratiempo", "El Cuerpo"), entre d'altres.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.