Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
COSSETÀNIA EDICIONS
Cossetània Edicions és una editorial creada l'any 1996 amb un catàleg de més de 700 títols publicats i amb col·leccions de temàtica diversa. Disposa de guies d'excursionisme, llibres de cuina, d'assaig, de narrativa, de poesia, de natura, d'història...

L'any 2010 Clack va arribar a un acord amb els seus responsables per a encarregar-se de la cobertura en vídeo de la presentació d'aquests volums a diferents llibreries de Barcelona.

Es tracta de vídeos curts, d'entre quatre i sis minuts, que intenten sintetitzar el que ha donat de sí una presentació amb la voluntat que l'acte pervisqui més enllà de la seva finalització gràcies a les noves tecnologies.

Al costat d'aquestes línies podeu veure la presentació de 'Escoltant Cruyff', d'Edwin Winkels.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.