Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
CICLE MÚSICA DEL FOMENT MATARONÍ
Seguiment global de la comunicació i difusió d'un dels certàmens més importants de la música clàssica i lírica del Maresme.
El repte era convertir un cicle amb aspecte clàssic i poc modern amb una temporada anual de prestigi i amb una oferta atractiva i fresca.
Disseny, producció i seguiment de les campanyes de comunicació online i offline del Cicle de Música al Foment Mataroní (temporades 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 i 2012).
Acords de patrocinis amb televisions, ràdios i premsa escrita.
Elaboració d'espots televisius, jingles radiofònics, banners per a portals... Campanya de comunicació de mailing amb enviament de notes de premsa.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.