Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
SocialNeet · CLACK SocialNeet · CLACK SocialNeet · CLACK
SOCIALNEET
Tipus de projecte: Càpsules audiovisuals

SOCIALNEET és un projecte d'Economia Social i Solidària que té com a principal objectiu la reinserció dels joves, que no treballen ni estudien (NEET) al mercat laboral, acompanyant-los en els seus projectes d'emprenedoria per establir solucions empresarials innovadores a la nostra ciutat i cercant noves oportunitats d'ocupació en empreses d'economia social.

Des de Clack la nostra tasca ha estat produir càpsules audiovisuals que ensenyessin els diferents perfils a qui s'adreça el programa SOCIALNEET. Les càpsules servirien per a la presentació del projecte a la ciutat de Mataró i per a la seva difusió per xarxes, en concret Instagram.

Direcció i realització: Joel Kashila
Producció: Cristina Madrid
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.