Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Dia Mundial de la Televisió · CLACK
DIA MUNDIAL DE LA TELEVISIÓ
Tipus de projecte: Coordinació tècnica d'esdeveniment
Producció: Eloi Aymerich
Coordinació tècnica: Georgina Altarriba i Ariadna Vázquez
Comunicació: Joan Salicrú
Imatge gràfica i espot: Pol Alfageme, Eloi Aymerich, Fèlix Bonnin, Manuel Cuyàs, Aleix Font i Alexandra Berruezo.

En les edicions 2015 i 2016 del Dia Mundial de la Televisió ens encarreguem de la coordinació tècnica d'aquesta jornada. Un esdeveniment que té lloc al voltant del 21 de novembre -Dia Mundial de la Televisió- i que compta al comitè amb el Clúster Audiovisual de Catalunya, el Col·legi d'Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya, el Grup Lavinia i la Fundació TecnoCampus.

Ens fa molta il·lusió combinar dues capacitats innates de Clack -la producció d'esdeveniments i la comunicació audiovisual i de relacions públiques- per ajudar a la consolidació d'un esdeveniment que reivindica el rol central de la televisió en la societat catalana i que serveix de punt de trobada del sector professional i acadèmic vinculat. Des de coordinar els ponents fins a desenvolupar la imatge gràfica, passant per la comunicació o la producció tècnica. Tot l'equip de Clack en múltiples tasques per a fer possible una jornada important en el territori.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.