Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Clack engega la campanya #LRYoMeQuedoEnCasa a través de 'Les Resilients' · CLACK
17/3
CLACK ENGEGA LA CAMPANYA #LRYOMEQUEDOENCASA A TRAVÉS DE 'LES RESILIENTS'
Fins el dimarts 24 de març, Clack cedeix el compte oficial del documental dirigit per Cristina Madrid per visibilitzar i compartir música de dones i identitats de gènere dissidents.

La productora mataronina cedirà el perfil oficial de Les Resilients (@lesresilients) a la xarxa social Instagram a totes aquelles dones i identitats de gènere dissidents, exclusivament, que vulguin compartir la seva música públicament al compte del documental.

Així, Clack se suma a la crida #EmQuedoACasa a favor de la responsabilitat individual, l'organització i la solidaritat per intentar frenar el contagi de la Covid-19.

Des d'avui i fins el proper dimarts 24 de març a mitjanit, les cantants i instrumentistes podran enviar un vídeo musical, ja sigui d'un tema propi o una versió, que Clack compartirà acompanyat del hashtag #LRYoMeQuedoEnCasa, seguint moltes altres iniciatives a les xarxes socials.

El compte oficial de Les Resilients a Instagram ja suma 4.600 seguidors, una xifra que no ha parat de créixer des que el perfil es va fer públic el 14 de juny de 2019. El 85% de les usuàries s'identifiquen com a dones i només el 15% com a homes.
Formem part de:
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.