Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
'El Documental del Mes' fa parlar 'Els testimonis de Putin' sobre el controvertit ascens al poder del president rus · CLACK
9/1
'EL DOCUMENTAL DEL MES' FA PARLAR 'ELS TESTIMONIS DE PUTIN' SOBRE EL CONTROVERTIT ASCENS AL PODER DEL PRESIDENT RUS
Com si es tractés de l'entrada a una nova era, el 31 de desembre de 1999 Rússia coneixia el seu nou i actual president: Vladímir Putin.
Com va ser el seu ascens al poder? Com s'ha convertit en un dels polítics més influents i controvertits del panorama mundial?

A través dels testimonis com el de l'antic secretari general de la Unió Soviètica Mikhaïl Gorbatxov, el primer president de Rússia, Borís Ieltsin o el mateix Putin, el director Vitaly Mansky explica la història sobre com l'actual president va ascendir al poder i ha mantingut la seva posició durant dues dècades.

A través de material d'arxiu personal rodat al llarg de l'any 2000 i d'uns testimonis únics molt propers a la figura de Putin, Vitaly Mansky ens descobreix les veritables causes i conseqüències de l'operació Successor, l'entramat polític que va fer pujar Putin al poder. Manksy havia estat contractat per seguir i filmar la primera campanya del polític que ben aviat es convertiria en un dels líders més controvertits en l'actualitat.

A través d'antigues gravacions que actuen com a veritables càpsules del temps, revisitem la història sobre com Putin, juntament amb el seu cercle més íntim, va ascendir al poder i els actors que ho van fer possible.

Es projectarà el dimecres 15 de gener, a les 7 de la tarda, a la sala d'actes del Cafè de Mar, Mataró.

Com ja és habitual, després de la projecció del documental donarem pas a una tertúlia, en aquesta ocasió amb Josep Maria Martí Font. El periodista i escriptor mataroní va fer llargues estades a Moscou durant l'època de la Perestroika, on també va estudiar rus.

Entrada: 3 euros / 1 euro amb descompte d'estudiant Tecnocampus.
Organitza: Clack i DocsBarcelona del Mes.
Col·labora: Ajuntament de Mataró, Fundació Unió de Cooperadors de Mataró i TecnoCampus.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.