Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
'El Documental del mes' presenta 'El que la Walaa vol', la història d'una adolescent palestina que lluita per ser policia · CLACK
11/11
'EL DOCUMENTAL DEL MES' PRESENTA 'EL QUE LA WALAA VOL', LA HISTÒRIA D'UNA ADOLESCENT PALESTINA QUE LLUITA PER SER POLICIA
Després de l'emocionant arrencada amb 'Womanhood', 'El Documental del Mes' de Mataró segueix fent de portaveu femení amb 'El que la Walaa vol', la impactant història d'una noia adolescent de Nablus que vol formar part de l'Autoritat Nacional Palestina.

La Walaa és una noia adolescent que viu al camp de refugiats de Balata, a la ciutat de Nablus (Palestina). És valenta i obstinada, i ha decidit entrar a les forces de l'Autoritat Nacional Palestina. Les proves per entrar al cos policial són molt dures, però si ho aconsegueix, es convertirà en una de les poques dones policia que hi ha a Cisjordània. Encara és jove i immadura, però la resignació no forma part del seu vocabulari.

La vida de la Walaa està marcada per l'instint de supervivència i la superació de grans obstacles. Després de vuit anys, la seva mare torna de la presó, condemnada per haver ajudat un terrorista suïcida. El seu germà petit pretén imitar els seus ídols en la lluita de carrer. Tot això suposa un niu de contradiccions per als plans de futur de la Walaa.

Una pel·lícula que ens apropa a la vida d'una noia des dels 15 fins als 21 anys que, disposada a arribar fins al final, s'atreveix a qüestionar allò que està establert i a posar en dubte les estructures que l'envolten. Amb tot això, podrà finalment complir el somni de convertir-se en policia?

Es projectarà el dimecres 13 de novembre, a les 7 de la tarda, a la sala d'actes del Cafè de Mar, Mataró.

En aquesta ocasió, durant el col·loqui, comptarem amb la participació de l'escriptora i activista pels drets humans i la causa palestina, Yusra El Kasmy El Kasmi. Moderarà la professora de Documental Creatiu de la universitat Tecnocampus, Maria Luna Rassa.

Entrada: 3 euros / 1 euro amb descompte d'estudiant Tecnocampus.

Organitza: Clack i DocsBarcelona del Mes.
Col·labora: Ajuntament de Mataró, Fundació Unió de Cooperadors de Mataró i TecnoCampus.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.