Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
La producció de Clack 'Revolució sonora. Vivències a les Cases de la Música' s'estrena al festival IN-EDIT · CLACK
28/10
LA PRODUCCIÓ DE CLACK 'REVOLUCIÓ SONORA. VIVÈNCIES A LES CASES DE LA MÚSICA' S'ESTRENA AL FESTIVAL IN-EDIT
El documental de Cases de la Música, produït per Clack, s'estrena aquest dimecres 30 d'octubre al Festival Internacional de Cine Documental Musical IN-EDIT. Dirigit per Marc Barceló, es projectarà a les 19:15h als Cinemes Aribau de Barcelona.

Revolució sonora. Vivències a les Cases de la Música és una visió completa de la tasca pedagògica i social d'un projecte en xarxa pioner a Europa que, des de centres repartits per cinc ciutats de Catalunya, apropa la música als petits i als joves i recolza la creació i difusió de grups no professionals. El treball recorre els seus diferents centres de creació –a Mataró, Girona, l'Hospitalet, Terrassa i Manresa–, on se'ns mostren de primera mà diverses de les seves iniciatives. Des de tallers a escoles consistents en crear una banda de rock des de zero, fins a una incubadora que cada any assessora una banda resident (com el cas recent del grup de rap feminista Tribade), passant per activitats concebudes per joves amb discapacitats funcionals o intel·lectuals, concerts per a nens petits o una big band junior de música negra. Una visió integral d'una iniciativa que pretén apropar la música a la societat i que ha vist com el seu model era replicat a Euskadi i reconegut en l'àmbit europeu.

Amb una durada de 56 minuts, el documental dirigit per Marc Barceló i produït per Clack ha estat seleccionat dins de la categoria Km0 del festival IN-EDIT.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.