Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
El documental de Clack 'Les Resilients' s'estrena aquest diumenge al festival IN-EDIT · CLACK El documental de Clack 'Les Resilients' s'estrena aquest diumenge al festival IN-EDIT · CLACK El documental de Clack 'Les Resilients' s'estrena aquest diumenge al festival IN-EDIT · CLACK El documental de Clack 'Les Resilients' s'estrena aquest diumenge al festival IN-EDIT · CLACK El documental de Clack 'Les Resilients' s'estrena aquest diumenge al festival IN-EDIT · CLACK
21/10
EL DOCUMENTAL DE CLACK 'LES RESILIENTS' S'ESTRENA AQUEST DIUMENGE AL FESTIVAL IN-EDIT
El documental, que retrata l'escena musical feminista emergent a Catalunya, compta amb la presència de Clara Peya, Roba Estesa, Tribade i The Sey Sisters.

Després d'una molt exitosa campanya de micromecenatge a Verkami en la qual s'han superat dues vegades el repte situat pels seus promotors –primer set mil euros i després deu mil- el documental de Clack Les Resilients s'estrena aquest diumenge dia 27 al Festival Internacional de Cine Documental Musical IN-EDIT de Barcelona, dins la categoria de curtmetratges IN-EDIT shorts. Nascut l'any 2003, l'IN-EDIT s'ha convertit en un festival de cinema documental musical referent a nivell internacional.

Serà concretament a partir de les cinc de la tarda al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). L'entrada per l'estrena és gratuïta però s'haurà de reservar prèviament al web de l'esdeveniment. Dins de la programació del festival, Les Resilients també es projectarà al Centre Cívic Fort Pienc com a part de la secció Km0 del festival. En aquest cas, serà el dimarts 29 d'octubre a les 19:30h.


UN LLARGMETRATGE DE DENÚNCIA

El documental, dirigit per la Cristina Madrid amb realització d'en Joel Kashila, mostra l'emergència d'una nova escena musical feminista a casa nostra a través de quatre bandes liderades per dones i de diferents estils musicals: Clara Peya, Roba Estesa, Tribade i The Sey Sisters. I denuncia com, tot i que en els darrers anys s'ha incrementat el nombre de bandes integrades per dones que actuen en directe, els festivals continuen encara programant majoritàriament homes: només una de cada cinc bandes programades en un festival a Catalunya i Espanya el 2019 inclouen dones.

Com ho viuen elles i de quina manera donen veu al moviment feminista a través de la música? El documental Les Resilients, amb una durada de 50 minuts i que s'ha fet amb la col·laboració del Grup Enderrock, pretén entre altres coses donar resposta a aquesta pregunta. Compta amb la participació de Televisió de Catalunya, Som Mobilitat, La Bonne, centre de dona de Barcelona, i l'Ajuntament de Mataró.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.