Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
'Les Resilients' completa el Verkami i supera l'objectiu de 10.000 euros · CLACK
14/10
'LES RESILIENTS' COMPLETA EL VERKAMI I SUPERA L'OBJECTIU DE 10.000 EUROS
Després de 40 dies de campanya, el documental de Clack amb la col·laboració del Grup Enderrock, Les Resilients, assoleix la xifra de 10.750€ amb les aportacions de 340 mecenes.

Prop de 4.000 persones han demostrat el seu interès per Les Resilients des que va sortir a la llum el 14 de juliol de 2019. La bona rebuda del documental reafirma la necessitat social d'escoltar el missatge reivindicatiu de la Clara Peya, Roba Estesa, Tribade i The Sey Sisters en nom de totes les bandes que formen part de l'escena musical feminista a Catalunya i a Espanya.

Durant els primers 21 dies a Verkami, el projecte va assolir l'objectiu inicial, situat en 7.000€, gràcies a la col·laboració de més de 240 mecenes. Finalment, l'audiovisual comptarà amb un suport econòmic de 10.750€ provinent de la campanya crowdfunding. Aquesta xifra permetrà a Clack cobrir una part del pressupost total del documental, que és de gairebé 19.500€.

La productora mataronina traduirà la peça audiovisual al castellà i a l'anglès amb l'objectiu de travessar fronteres. D'aquesta manera, Clack vol distribuir Les Resilients a Llatinoamèrica, al món anglosaxó i a la resta d'Espanya.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.