Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
'Les Resilients' assoleix l'objectiu de 7.000 euros a Verkami · CLACK 'Les Resilients' assoleix l'objectiu de 7.000 euros a Verkami · CLACK 'Les Resilients' assoleix l'objectiu de 7.000 euros a Verkami · CLACK 'Les Resilients' assoleix l'objectiu de 7.000 euros a Verkami · CLACK
23/9
'LES RESILIENTS' ASSOLEIX L'OBJECTIU DE 7.000 EUROS A VERKAMI
Clack es planteja un nou objectiu situat en 10.000€ per distribuir el documental més enllà del territori català

Llatinoamèrica, el món anglosaxó i la resta de comunitats d'Espanya és allà on Clack vol arribar amb les noves aportacions al projecte de Les Resilients a Verkami. Després d'assolir l'objectiu inicial de la campanya en 21 dies, la productora es compromet a traduir i subtitular l'audiovisual al castellà i a l'anglès perquè així sigui accessible al nou públic, també potencial, del documental dirigit per Cristina Madrid. Fins al dia 12 d'octubre les mecenes podran seguir col·laborant a canvi de recompenses com el marxandatge dissenyat per Carla Aledo i invitacions per un Meet&Greet amb les artistes que protagonitzen el documental.

Que tantes persones estiguin interessades en el projecte reafirma la necessitat social d'escoltar el missatge de la Clara Peya, Roba Estesa, Tribade i The Sey Sisters com a exemples de la reivindicativa escena musical feminista.

x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.