Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Clack engega una campanya a Verkami pel seu nou documental 'Les Resilients' · CLACK
3/9
CLACK ENGEGA UNA CAMPANYA A VERKAMI PEL SEU NOU DOCUMENTAL 'LES RESILIENTS'
Durant les primeres 24h, Clack ha aconseguit recaptar gairebé 1.400€ amb la participació de més d'una vintena de mecenes.

L'objectiu de la campanya, que s'allargarà fins al 10 d'octubre, és arribar als 7.000€. Els beneficis aniran destinats a la postproducció d'imatge i de so del documental i a la creació d'una pàgina web. Entre les recompenses del Verkami hi ha el marxandatge de Les Resilients, dissenyat per Carla Aledo.

Les Resilients és un documental que mostra, a través de quatre bandes formades majoritàriament per dones, una part de l'escena musical feminista que està brotant en els darrers temps a Catalunya i a Espanya. Es tracta d'un retrat a través de la mirada de quatre exemples que formen part d'aquesta escena: el folk de Roba Estesa, el hip-hop de Tribade, el soul de Sey Sisters i el jazz electrònic de Clara Peya.

El film, rodat en més d'una vintena de localitzacions d'arreu d'Espanya, vol descobrir i visibilitzar el missatge que aquestes artistes reivindiquen i com duen a terme aquesta acció. Plantegem un viatge amb els quatre grups durant les seves vides de concert però també en la seva quotidianitat. I descobrir així aquests nous brots culturals que donen resposta a la històrica absència de dones damunt dels escenaris. La nova música brota com flors després d'un incendi.

La peça audiovisual, que tindrà una durada d'uns 50 minuts, es presenta el dimarts dia 10 de setembre a 2/4 de 8 del vespre a l'Espai Culinari Cafè de Mar de Mataró.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.