Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Clack i la Fundació Palau, junts amb el #PoesiaiMés2019 · CLACK
4/7
CLACK I LA FUNDACIÓ PALAU, JUNTS AMB EL #POESIAIMÉS2019
Clack consolida el seu compromís amb la Fundació Palau en una nova edició del festival de poesia de referència del Maresme, més conegut com el Poesia i +.

Un any més, la productora ha rebut l'encàrrec d'enregistar les diferents actuacions programades pel festival que tindran lloc a les localitats de Caldes d'Estrac, Canet de Mar, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Alella, Arenys de Mar i Dosrius. També dotarà de contingut les xarxes socials perquè ningú es perdi cap detall del Poesia i + 2019.

Del 4 al 14 de juliol, més d'una trentena d'artistes actuaran al Maresme, entre ells: Clara Peya, Pau Vallvé, Carlos Bunga i Rodrigo Cuevas. Com a novetat, aquesta edició incorpora dos nous espais: la casa Coll i Regàs, a Mataró, i l'església del Carme a Caldes d'Estrac. Per primera vegada també s'incorpora una llengua germana, l'occità, a la Nit de Poetes, tradicionalment dedicada només a autors en català. L'acte comptarà amb tres poetes que refan la tradició per construir una veu pròpia: Anna Gual, Andreu Subirats i Aurélia Lassaque.

El Poesia i + 2019 posa l'accent en tres eixos clars: l'aposta pel talent jove i innovador que tenim més a prop, el diàleg de la poesia amb altres registres artístics i l'acostament al patrimoni arquitectònic del Maresme. La imatge del festival d'enguany vol retre homenatge a la intimitat i al compromís que cadascú té amb si mateix/a cap a la poesia. En aquesta línia, els protagonistes de la campanya, ideada per Soon inTokyo (@soonintokyo), són els tatuatges.

x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.