Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Clack produirà Peiró42, un projecte escènic i audiovisual per recordar i reivindicar Joan Peiró · CLACK
24/7
CLACK PRODUIRÀ PEIRÓ42, UN PROJECTE ESCÈNIC I AUDIOVISUAL PER RECORDAR I REIVINDICAR JOAN PEIRÓ
Aquest 24 de juliol fa 75 anys de l'afusellament del mataroní Joan Peiró a Paterna (València) per part del règim franquista. Per això, coincidint amb aquesta data, volem avançar la notícia que des de Clack estem produïnt Peiró42.

Aquest projecte constarà d'un espectacle de música, audiovisual i teatre i d'un curtmetratge documental que recordarà els motius i els valors que van convertir Peiró en un personatge recordat i estimat per moltíssima gent.


El projecte és impulsat per la Comissió ciutadana d'homenatge a Peiró, formada per una quarantena d'entitats, partits polítics, sindicats, grups de memòria històrica i persones a títol individual. Peiró42 s'estrenarà el 21 d'octubre al Teatre Monumental de Mataró.

Clack, com a cooperativa sense afany de lucre i especialitzada en l'audiovisual i la cultura, hem volgut tirar endavant aquest projecte. I n'estem molt contents.

Polític republicà, cenetista, sindicalista, cooperativista i periodista, Joan Peiró és un personatge clau de la primera meitat del segle vint al país i a l'estat. Peiró42 serà la manera de sumar-se al seu homenatge.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.