Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Creadors de la campanya gràfica i audiovisual de Som Comerç Just i Bança Ètica 2017 · CLACK
5/5
CREADORS DE LA CAMPANYA GRÀFICA I AUDIOVISUAL DE SOM COMERÇ JUST I BANÇA ÈTICA 2017
Estem molt orgullosos de poder anunciar que som els creadors de tota la campanya gràfica i audiovisual de Som Comerç Just i Banca Ètica 2017.

El cartellisme ja és als carrers i l'espot sortirà a partir de dilluns a TV3, al Canal 33, a BTV, TAC 12 i també a les pantalles de TMB.

Pocs dies abans del dia de Nadal del 2016, l'ONG Setem es va posar en contacte amb nosaltres per a demanar-nos si ens volíem encarregar dels elements gràfics i audiovisuals de la propera campanya de Som Comerç Just i Banca Ètica, que se celebraria la primavera del 2017.

Des de Clack ens va entusiasmar la idea i de seguida ens vam posar d'acord amb l'equip de comunicació de Setem i amb el company Jordi Navarro, un dels dissenyadors de referència de la productora.

Així doncs, aquests primers mesos d'any hem estat elaborant la proposta gràfica per a aquesta campanya de sensibilització i, des de fa uns dies, ja podem veure'n el resultat en forma de cartells i banderoles a Barcelona.

A més, l'espot sortirà a partir del dilluns 8 de maig a TV3, al Canal 33, a BTV, TAC 12 i també a les pantalles de TMB.

Afegir, també, que el 12 de maig El Periódico de Catalunya inclourà un suplement especial sobre la campanya també maquetat per Clack.

SOM COMERÇ JUST I BANCA ÈTICA, LA CAMPANYA
La campanya Comerç Just i Banca Ètica va néixer fa 17 anys sota el nom de la Festa del Comerç Just. Des de llavors, el projecte ha anat evolucionant: primer es va afegir la branca de Banca Ètica i, més endavant, l'Economia Solidària.

Aquest 2017 el Dia Mundial del Comerç Just se celebrarà el dissabte 13 de maig, data en què se'n celebrarà l'acte central a Barcelona: una ruta guiada pels 'horrors del comerç internacional' a Passeig de Gràcia.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.