Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Clack trasllada la seva oficina al Cafè de Mar de Mataró · CLACK
21/10
CLACK TRASLLADA LA SEVA OFICINA AL CAFÈ DE MAR DE MATARÓ
Des d'aquest mes de setembre, hem iniciat una nova etapa de Clack al Cafè de Mar de Mataró, després de cinc anys amb l'oficina a l'espai cultural El Públic. Ho fem en el marc del projecte de viver d'empreses d'economia social i cooperativa que impulsa la Fundació Cooperadors de Mataró -constituïda per Unió de Cooperadors i l'Ajuntament de Mataró- en el qual ens hem pogut acollir ara que juntament Clack ha esdevingut una cooperativa sense afany de lucre com a resultat natural d'un període com a entitat cultural sense afany de lucre.

El dimarts dia 11 d'octubre es va fer la inauguració oficial del viver, amb presència de la regidora de Promoció Econòmica i Innovació, Dolors Guillén, en un acte on va participar Joan Salicrú -president de Clack SCCL- i els companys Ricardo Yébenes (B-Swim SCCL), Joan Martínez (Facto Assessors SCCL) i Marcel Vilarós (Plataforma Blanc i Negre).

Portem, de fet, ja un parell llarg de mesos treballant al Cafè de Mar, un espai que és la seu actual de la Fundació Cooperadors de Mataró i on, temps enrera, va estar situada una de les cooperatives més antigues de Catalunya, la cooperativa de pescadors de consum La Marítima (1867). I de moment podem dir que hi treballem molt bé!
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.