Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
La primera coproducció internacional de ficció de Clack s'estrena en el principal festival de gènere de Brasil  · CLACK La primera coproducció internacional de ficció de Clack s'estrena en el principal festival de gènere de Brasil  · CLACK
16/4
LA PRIMERA COPRODUCCIÓ INTERNACIONAL DE FICCIÓ DE CLACK S'ESTRENA EN EL PRINCIPAL FESTIVAL DE GÈNERE DE BRASIL
El passat 11 d'abril, la sala 1 de la cinemateca Paulo Amorim de Porto Alegre, a Brasil, va acollir l'estrena mundial de Chuzalongo en el marc de la vintena edició del Fantaspoa, el festival Internacional de Cinema Fantàstic de Brasil.

Chuzalongo es tracta de la primera coproducció en ficció de Clack, i ha estat impulsada per la productora equatoriana Dominio Digital, que compta també amb la coproducció de la canadenca Retrogusto Films i Audiovisual Films Perú.

A cavall entre el terror i el thriller, el film se situa a un poblat indígena als peus dels Andes i explica la història de la llegenda d'El Chuzalongo, una criatura fantàstica de la mitologia de l'Equador. Aquest ésser té la forma d'un nen i la capacitat de convertir-se en un mostre que s'alimenta de sang humana.

El film, dirigit pel creador equatorià Diego Ortuño, va despertar l'interès dels amants del gènere fantàstic per la seva estètica andina, les seves analogies amb la societat llatina i el transfons social que amaga l'història. Després de la projecció es va realitzar un col·loqui amb el mateix Diego Ortuño i el director de fotografia Túpac Galarza, on els assistents van mostrar curiositat per les condicions de rodatge i l'univers màgic plasmat a la fotografia.

L'interès es va extendre a la sortida de la tertúlia, demostrant que Chuzalongo genera diàleg amb un univers que s'extén més enllà de les sales de cinema. Quines parts de la llegenda trobem a la película? Què simbolitza Chuzalongo? Quines vessants de la societat equatoriana representa? Chuzalongo no és només un film de terror, és també un viatge per un univers sensible amb la història i per la societat llatinoamericana on el mestisatge i els llaços de sang juguen un paper molt important.

El film es va tornar a projectar a les sales del festival Fantaspoa el dissabte 13 repetint la bona rebuda, i arribarà a les sales d'exhibició d'Ecuador a finals de 2024. Des de Clack estem treballant per a celebrar la seva estrena a la península a finals d'any.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.