Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Una tardor més dinamitzant la programació cultural del Bar Cafè Nou  · CLACK
19/9
UNA TARDOR MÉS DINAMITZANT LA PROGRAMACIÓ CULTURAL DEL BAR CAFÈ NOU
L'Escenari/Off i el Vermut/Xic es consoliden com les línies programació estables de l'espai que omplen de cultura el Bar del Cafè Nou cada mes.
La música de la cantautora Juliet Mayo serà la protagonista del primer Escenari/Off de la temporada amb la seva música indie-pop que barreja sonoritats electròniques.


Després d'acomiadar el curs passat amb l'exitosa celebració del pART: Vespre d'arts escèniques al pati del Cafè Nou, el Bar del Cafè Nou torna a engegar la seva agenda cultural basada en una programació cultural diversa, que aposta pel talent local i comarcal i adaptada a les diferents realitats de les persones i de la ciutat, en les diferents estacions de l'any. I ho fa consolidant les seves línies de programació estables durant l'any i per a tots els públics: l'Escenari/Off i el Vermut/Xic així com obrint la porta a celebrar altres actes i activitats complementàries que omplin l'espai de cultura i comunitat.

Des de Clack, i com a dinamitzadors de la programació cultural de l'espai, donem el tret de sortida el dijous 28 de setembre en un Escenari/Off protagonitzat per la cantautora mataronina Juliet Mayo. L'espectacle "amb les nenes x sempre", amb Juliet Mayo i el productor musical Tito LaGrobe, prsenten els temes ja estrenats de la trajectòria de l'artista i també n'ensenyaran de nous. Un viatge de com l'artista creix a través de diferents estils i lletres que juguen entre l'indie pop, la música urbana i estils electrònics.

El Bar del Cafè Nou vol ser un lloc de trobada també per a tota la família, incidint en que la voluntat d'universalitzar l'accés a la cultura per tal d'acostar-la als més petits i fer-los descobrir el plaer de veure en directe música, teatre o circ de qualitat a l'aire lliure. És per això que després d'aquest primer Escenari/Off l'octubre i el novembre podrem gaudir de dos Vermuts/Xics al pati del Cafè Nou de primer nivell amb la música de l'artista mataroní Pol Nord el 22 d'octubre i l'espectacle de La Toli Clown el 12 de novembre.

Per acabar de complementar aquesta aposta cultural, tancarem l'any repetint l'exitós concert de Nadal del Bar del Cafè Nou que ja va tenir la seva primera edició l'any passat i que comptarà amb artistes mataronins de primer nivell que ens oferiran un repertori de les cançons més nadalenques passades pel sedàs dels estils del jazz i la música moderna, així com altres standards especialment preparats per l'ocasió.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.