Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Estrena del teaser de 'No n'hi ha Prou', el nou documental sobre Festes Majors produït per Clack · CLACK
9/11
ESTRENA DEL TEASER DE 'NO N'HI HA PROU', EL NOU DOCUMENTAL SOBRE FESTES MAJORS PRODUÏT PER CLACK
El teaser de 'No n'hi ha prou', amb la producció de tvmataró i amb La Xarxa i produït per Clack, surt a la llum al Mercat del Film per mostrar un tastet del que serà el documental.

El teaser de 'No n'hi ha prou', produït per Clack i amb la producció de tvmataró i amb La Xarxa i amb el suport de la Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró, ha sortit a la llum al Mercat de Film amb la voluntat de mostrar un tastet del què serà el documental.

El film vol explicar què és la Festa Major de Mataró en l'actualitat, Les Santes, com s'ha recuperat després de la pandèmia i com encaixa dins les grans festes majors de Catalunya com la Patum, la Mercè o Santa Tecla.

El codirector del documental, Joan Salicrú, ha matisat la rellevància de Les Santes com un element clau popular del territori: "Volem mostrar Mataró com una de les ciutats top 5 amb festes majors de Catalunya i s'ha de reivindicar com a tal perquè realment té una acceptació que va molt més enllà de Mataró i de la comarca. És molt viscuda arreu i és el que es vol plasmar."

Tarragona, Berga, Granollers, Terrassa, Barcelona i Mataró són les ciutats protagonistes del documental. Uns municipis que han vist com aquest estiu tornaven les seves festes majors al carrer amb total normalitat després de les restriccions viscudes per la pandèmia. Un retorn que ha estat emotiu per moltes festes i on s'ha fet valdre la importància de les tradicions.

El responsables del documental 'No n'hi ha prou' són Anna Fernàndez, Marc Barceló i Joan Salicrú i la previsió és que s'estreni el primer trismestre de 2023.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.