Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Clack presenta a la Nit de la solidaritat el documental '25 anys enfortint llaços de solidaritat' · CLACK
13/9
CLACK PRESENTA A LA NIT DE LA SOLIDARITAT EL DOCUMENTAL '25 ANYS ENFORTINT LLAÇOS DE SOLIDARITAT'
Clack és protagonista en la 25a Nit de la solidaritat a Mataró amb el seu nou documental '25 anys enfortint llaços de solidaritat'


Clack ha produït per encàrrec de l'Ajuntament de Mataró '25 anys enfortint llaços de solidaritat', un documental que repassa la trajectòria en cooperació internacional el darrer quart de segle de la capital del Maresme de la mà de diversos testimonis que han encapçalat al llarg dels anys el camí cap a la solidaritat i la justícia global. Així, la protagonista del film, de trenta minuts de durada, és Júlia Valera, integrant dels Amics Escola Pia Senegal de Mataró, que exemplifica aquest viatge d'anada i tornada.

El documental va protagonitzar el 25è aniversari de la Nit de la Solidaritat de Mataró, que es va celebrar el 17 de juny de 2022 a l'espai Connecta de la ciutat, i que cada any es planteja com un exercici de retiment de comptes dels diners que l'Ajuntament de la ciutat destina a projectes de Cooperació Internacional a través d'una vintena d'entitats.

El documental, dirigit per Joan Salicrú, ha comptat amb el suport en el guió del periodista Bart Grugeon, la producció d'Elena Ponce, la realització de Joel Kashila i el muntatge de la Carla González.

Disponible en línia a: https://youtube.com/watch?v=vePgRdCtotQ…
Formem part de:
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.