Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Torna el 'Nosaltres' en la seva tercera edició com el festival d'estiu a Mataró · CLACK
31/5
TORNA EL 'NOSALTRES' EN LA SEVA TERCERA EDICIÓ COM EL FESTIVAL D'ESTIU A MATARÓ
Mataró acollirà el Festival Nosaltres durant els vespres dels dijous del 14 de juliol al 25 d'agost que torna aquest 2022 sota el lema 'Comunitat, Sostenibilitat i Cultura'Si bé els darrers dos estius, el Festival Nosaltres va representar un símbol de la resistència cultural per liderar la retrobada post covid 2022, el certamen evoluciona sota el nou leitmotiv "Comunitat, Sostenibilitat i Cultura", amb la voluntat de seguir sent un espai de trobada, diàleg, diversitat i ferm reconeixement de la cultura com a eina de transformació i cohesió social.

El festival donarà tret de sortida el dijous 14 de juliol i durant set setmanes seguides acollirà una programació molt variada que planteja un ventall d'arts escèniques per a tots els públics i amb una forta aposta per la proximitat i el talent local. Com a novetats, destaquem la programació d'estrenes úniques, amb l'actuació dels ballarins mataronins Aleix Lladó & Abel Hernández, que inauguren espectacle de dansa la primera nit del festival o bé la formació Ignorantes, que estrenen espectacle en un format més íntim, "Ignorantes XS", la nit de cloenda del festival. La programació també deixa espai a propostes emergents, enriquidores i molt prometedores d'arreu del país, com la cantautora Maria La Blanco, la cantant barcelonina Maio o la terrassenca La Queency.

El festival, no obstant, no renuncia a repetir fòrmules d'èxit afiançades en darreres edicions, com son el ja consolidat vespre de monòlegs, la nit de veus femenines o bé les activitats infantils, amb propostes com Polnord, la lectura d'històries per part de Buc de Llibres o Binixiflat, que com a principal novetat seran totalment gratuïtes.

+Nosaltres

En aquesta tercera edició, la proposta complementària del +Nosaltres es reafirma com una aposta per experiències culturals locals, populars i descentralitzades del Pati de Can Marchal i del centre de la ciutat, que en aquest cas es manifestarà en format de dos cercaviles; el 16 de Juliol i el 20 d'agost, fent ruta per diferents places dels barris de Cerdanyola, Esmandies i Pla d'en Boet, i Rocafonda, El Palau i Escorxador respectivament, i amb la col·laboració de les Associacions Veïnals dels barris.

La ubicació on tindran lloc les actuacions les tardes dels dijous serà, com ja és habitual, el Pati de Can Marchal de Mataró, espai que vertebra la identitat de cultura artesanal i km 0 del 'Nosaltres'. Les entrades es poden trobar a través de la plataforma Codetickets i els preus oscilen entre els 5€ i 10€, amb la possibilitat de mecenar el projecte aportant una quantita més elevada per tal de donar suport econòmic adicional a la iniciativa.

Tota la informació relativa al 'Nosaltres' es pot consultar al web 'nosaltresfest.cat', a l'Instagram @NosaltresFest i al Twitter @NosaltresFest des d'on s'anirà informant amb el hashtag #NosaltresFest de les novetats del projecte durant els propers dies.

Amb la col·laboració de:
Aiguamoll Records. Associació Ventura Ametller. Aula de teatre de Mataró. Buc de Llibres, SCCL. Casa de la Música de Mataró. Cita Flamenca. Coop Maresme. Dòria Llibres. Fundació Maresme. Folk You, SCCL. La Montnegre cervesera, SCCL. La Veu de Cerdanyola. La Xarxa Mataró. Mataró Cultural Kult, SCCL. Musicop, SCCL. Unió de Cooperadors de Mataró. Visual Sonora, SCCL. AAVV Cerdanyola. AAVV Palau. AAVV Pla d'en Boet. AAVV Peramàs-Esmandies. AAVV Rocafonda AAVV. Les Santes-Escorxador AAVV. Pati de Can Marchal-Eixample.
Amb el patrocini de:
Aigües de Mataró. Aliança Mataró. Assolim Alimentària. Col·lectiu Ronda. Consorci Residus Sòlids Urbans del Maresme. Estrella Damm.

Proveïdors oficials:
Codetickets. Germans Homs 1852. Mics BCN. Som Mobilitat.

Mitjans col·laboradors:
Capgròs. Enderrock. tvmataró.


Formem part de:
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.