Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
El primer projecte de coproducció en ficció de Clack, 'Chuzalongo', premiat a Sitges · CLACK
9/11
EL PRIMER PROJECTE DE COPRODUCCIÓ EN FICCIÓ DE CLACK, 'CHUZALONGO', PREMIAT A SITGES
Chuzalongo, un llargmetratge de gènere impulsat per la productora equatoriana Dominio Digital, comença a fer les primeres passes internacionals. El projecte va aterrar al festival de Sitges de la mà de Clack, certàmen on va ser reconegut al Sitges Pitchbox 2021 adreçat a professionals del sector.

La pel·lícula, situada a un poblat indígena als peus dels Andes, explica la història de la llegenda d'El Chuzalongo, una criatura fantàstica de la mitologia de l'Equador. Aquest ésser té la forma d'un nen i la capacitat de convertir-se en un mostre que s'alimenta de sang humana. Parlem, doncs, d'una proposta a cavall entre el terror i el thriller que compta també amb la coproducció de Retrogusto Films (Canadà) i Audiovisual Films (Perú).

Entre altres reconeixements, el projecte va guanyar dos premis al prestigiós Blood Window Lab 2020 d'Argentina. Precisament, un d'aquests guardons era poder participar al Sitges Pitchbox 2021 de FilmarketHub a on ha estat reconegut pel sector amb una gratificació de mil euros.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.