Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Clack col·labora de nou amb els Premis Enderrock, que arriben a la 23a edició · CLACK
16/2
CLACK COL·LABORA DE NOU AMB ELS PREMIS ENDERROCK, QUE ARRIBEN A LA 23A EDICIÓ
La 23a edició dels Premis de la Música Catalana se celebrarà el 8 d'abril a l'Auditori de Girona i serà presentada per Fel Faixedas i Carles Xuriguera. La gala, de la qual Clack assumeix la producció, tindrà un format televisiu adequat a la situació sanitària i serà transmesa en directe per La Xarxa, Televisió de Catalunya i iCat.

Buhos, Sopa de Cabra, Stay Homas i Suu són els artistes més nominats de la votació popular dels Premis Enderrock 2021, que ha tancat la primera volta amb més de 17.832 participants únics –amb un espectacular 30% d'augment respecte al 2020– i ha deixat un llistat de 94 artistes nominats, entre les 15 categories. Cal destacar que, per primera vegada en més de dues dècades, la meitat de les nominacions tenen noms femenins, i a més el 42% són projectes liderats per dones.

El dijous 4 de març s'anunciaran els 3 finalistes de cada categoria i s'obrirà la tercera i última ronda de votació popular, que culminarà el 21 de març i se'n revelerà el resultat durant la gala. Així doncs, durant la gala dels Premis Enderrock 2021 es lliuraran un total de 31 guardons repartits en 4 premis especials, 12 categories de votació de la crítica i 15 categories de votació popular que reconeixeran els artistes i treballs del 2020.


x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.