Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Clack realitza de nou el programa d'Enderrock Sona9, que s'estrena al 33 aquest dissabte · CLACK Clack realitza de nou el programa d'Enderrock Sona9, que s'estrena al 33 aquest dissabte · CLACK Clack realitza de nou el programa d'Enderrock Sona9, que s'estrena al 33 aquest dissabte · CLACK
16/10
CLACK REALITZA DE NOU EL PROGRAMA D'ENDERROCK SONA9, QUE S'ESTRENA AL 33 AQUEST DISSABTE
La nova temporada del programa musical "Sona9" s'estrenarà al canal 33 el dissabte 17 d'octubre, a les 21:55 hores, amb la producció de Televisió de Catalunya i Grup Enderrock i la realització de Clack. L'espai tindrà un total de sis capítols dedicats als cinc finalistes de la 20a edició del concurs de grups emergents en català i un especial dedicat a la final del concurs, que se celebrarà el 18 de novembre a la sala La Mirona de Salt.

Els artistes que participen en la fase final del certamen són, per ordre d'emissió dels capítols corresponents del "Sona9": Lles (cançó d'autor, Collbató), Reïna (pop, Manacor), Les Buch (punk-rock, Terrassa); Efímer (pop, Vic) i Remei de Ca la Fresca (pop-rock, Arbúcies). La 20a edició del Sona9 2020 es va iniciar el mes de març passat amb la presentació dels seleccionats i ja ha superat la fase dels concerts preliminars a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, a la sala La Salà de València i al teatre Xesc Forteza de Palma.

Enguany, el concurs musical –impulsat per TV3, Catalunya Ràdio - iCat, i la revista Enderrock– ha assolit un nou rècord de participació, amb 139 artistes d'arreu dels Països Catalans: 118 de Catalunya, 11 de les illes Balears, 9 del País Valencià i 1 d'Andorra. Ha estat la participació més elevada dels darrers 6 anys i, curiosament, és la mateixa xifra del grups i solistes que es van inscriure l'any 2001, a la primera edició, ara fa dues dècades. En total, pel Sona9, en 20 anys, hi han passat 2.524 artistes.


Fitxa tècnica

Una producció de Televisió de Catalunya, S.A. amb la col·laboració de Grup Enderrock realitzada per Clack
Direcció: Jordi Novell
Realització: Joel Kashila
Producció: Cristina Madrid

Guió: Jordi Novell, Anna Tisora
Presentació: Marc Bala

Producció executiva Clack: Cristina Madrid, Joan Salicrú, Eloi Aymerich
Producció executiva Grup Enderrock: Lluís Gendrau, Jordi Novell
Producció executiva TV3: Cristian Trepat, Mario Daza
Coordinació de continguts TV3: Lluís Cuevas

Muntatge: Sergi Martí
Etalonatge: Tommaso Arnaboldi
Imatge Sona9: Manuel Cuyàs
Grafisme: Joel Kashila, Pol Alfageme

Operadors de càmera: Tommaso Arnaboldi, Joel Kashila
Ajudants de producció: Pol Font, Anna Tisora, Anna Fernández

So directe: Marc Melgosa
Tècnic enregistrament Sala Salamandra: Oriol Monrós, Manu Larrosa
Tècnic enregistrament iCat: Dani Jiménez
Postproducció d'àudio: Iban Rodríguez

Coordinació Sona9: Ferran Amado
Assessorament lingüístic: Coloma Moreno
Sintonia: "La pipa de la pau", de Senyor Oca.

x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.