Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Clack reprèn la gira de projeccions del documental 'Les Resilients' · CLACK
2/10
CLACK REPRÈN LA GIRA DE PROJECCIONS DEL DOCUMENTAL 'LES RESILIENTS'
Després de mesos d'aturada en motiu de la pandèmia, el documental dirigit per la jove directora Cristina Madrid tornarà a projectar-se en més d'una desena de localitats, també fora de Catalunya.

Aquesta nova etapa constarà de 10 actes, liderats per la posada en escena del film al festival 'Pressplay!' de Navarra, iniciativa cultural que vol posar en valor les identitats múltiples i la mirada dels Drets Humans com a filtre per observar el món, nascuda arran de l'Espacio Redo, grup de treball d'anàlisi, formació i intercanvi sobre el món global. La projecció tindrà lloc aquest 16 d'octubre a les 20:00 h a la Filmoteca de Navarra.

'Les Resilients', audiovisual dirigit per Cristina Madrid, va ser concebut des de la seva estrena al Centre de Cultura de Dones La Bonne de Barcelona com a eina generadora de debat públic. És per això que Clack segueix impulsant -després de més d'una vintena de projeccions- la conversa al voltant del metratge tant a Catalunya com fora de les seves fronteres, les quals ja ha traspassat viatjant fins a Santiago de Xile, Extremadura o Murcia, entre d'altres.

Visita el web de Les Resilients per estar al dia de les noves dates, que actualitzarem a mesura que es vagin confirmant, i segueix el perfil d'Instagram del documental per conèixer totes les notícies!
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.