Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
El #DocdelMes torna a Mataró amb la història de l'última dona recol·lectora d'abelles · CLACK
10/9
EL #DOCDELMES TORNA A MATARÓ AMB LA HISTÒRIA DE L'ÚLTIMA DONA RECOL·LECTORA D'ABELLES
El proper dimecres 16 de setembre, a partir de les set de la tarda i després de mesos d'aturada obligatòria en motiu de la crisi de la covid-19, reprenem les projeccions del #DocDelMesMataró a Cafè de Mar. La pel·lícula Honeyland serà la primera d'aquest nou cicle.

Nominada als premis Oscar a Millor Documental i Millor Pel·lícula Internacional, Honeyland explica la història de l'Hatidze Muratova, l'última dona recol·lectora d'abelles de tota Europa. En el seu dia a dia es dedica a criar colònies d'abelles en uns cistells fets a mà que deixa amagats entre les roques. Gràcies a un ritual secret, el preuat líquid que produeixen no s'esgota mai. Sense protecció ni ajuda, és capaç d'amansar-les per poder extreure'n la mel i vendre-la a la ciutat més propera.

Però l'arribada d'una família nòmada amb la seva furgoneta tronada, set fills inquiets i un ramat de bestiar sembla destorbar la pau de l'Hatidze i de les seves abelles. Aconseguirà mantenir la seva forma de viure? Desapareixeran les abelles si es trenca aquest antic equilibri?

Com ja és habitual, després de la projecció donarem pas a un col·loqui amb Txema Almagro, responsable del projecte Can Parcala de la Fundació El Maresme. La companya de Clack Cristina Madrid, directora del documental Les Resilients, serà l'encarregada de moderar el debat.


Responsables amb la #CulturaSegura

D'acord amb la normativa sanitària vigent, durant l'acte serà obligatori l'ús de la mascareta abans, durant i després de la projecció. Des de Clack, entitat organitzadora de l'acte, proporcionarem gel hidroalcohòlic i garantirem la distància de seguretat mínima entre el públic.

Dia: dimecres 16 de setembre
Hora: 19 h
Ubicació: sala d'actes de Cafè de Mar (c/ Santa Rita, 1 - Mataró)
Entrada: 3 euros / 1 euro amb descompte d'estudiant Tecnocampus.

Organitza: Clack i DocsBarcelona del Mes.
Col·labora: Ajuntament de Mataró, Fundació Unió de Cooperadors de Mataró i TecnoCampus.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.