Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
La #CulturaSegura del festival 'Nosaltres' de Clack resisteix: així serà el nostre Sant Jordi d'estiu · CLACK La #CulturaSegura del festival 'Nosaltres' de Clack resisteix: així serà el nostre Sant Jordi d'estiu · CLACK La #CulturaSegura del festival 'Nosaltres' de Clack resisteix: així serà el nostre Sant Jordi d'estiu · CLACK
21/7
LA #CULTURASEGURA DEL FESTIVAL 'NOSALTRES' DE CLACK RESISTEIX: AIXÍ SERÀ EL NOSTRE SANT JORDI D'ESTIU
La paraula "resistència" va ser un dels mots clau que vam incloure al lema del festival 'Nosaltres' ["Comunitat. Renaixement. Resistència"], iniciativa que impulsem des de Clack per retrobar-nos aquest estiu a Mataró a través de la cultura després dels mesos de confinament. Ens va semblar que reflectia el que preteníem després de patir la covid-19: resistir. Ara, el concepte s'ha fet més efectiu i necessari que mai: el festival 'Nosaltres' resisteix als rebrots perquè és #CulturaSegura.

Així ho va decidir aquest mateix dilluns l'Ajuntament de Mataró, administració coorganitzadora del festival junt amb Clack. Els nostres companys i codirectors del festival, Cristina Madrid i Eloi Aymerich, expliquen en un comunicat oficial com es va prendre la decisió, que permet que aquest dijous 23 de juliol ens puguem tornar a veure al Pati de Can Marchal de Mataró a les 20:00 h.


Poesia i el teatre al nostre Sant Jordi d'estiu

El Sant Jordi d'estiu del festival 'Nosaltres' començarà a les 20:00 h amb un espectacle titulat 'Les nostres paraules', que combinarà el català, el castellà i l'amazic. Serà un viatge per la poesia castellana i catalana, de Machado a Espriu, recitat pels veterans activistes culturals locals Manuel Patricio i Carlos Soriano, acompanyats pel mític músic argentoní Jorge Sarraute.

Aquest mateix espectacle comptarà també amb el grup amazic rifeny Twatun-Tilelli, format pels mataronins Abdelhak Akandouch (veu i guitarra), Fouad El Attabi i Ouafaa Aouattah (veus). La combinació de twattun (els oblidats) i tilelli (llibertat) ha creat un projecte poètic de cant a la llibertat dels pobles, la solidaritat i l'amor. Una vetllada de poesia per retrobar-nos i reivindicar totes les nostres llengües.

La segona part de la jornada, a partir de les 21:30 h, l'encapçalarà l'actor mataroní Xevi Ribas, un dels talents teatrals exportats de Mataró. Resident a París des de fa una dècada, Ribas va estudiar a la prestigiosa Escola Internacional de Teatre Jacques Lecoq i interpretarà una versió actualitzada de l'espectacle 'Qui no té tall rosega baguettes', obra signada per ell mateix i l'escriptora mataronina Marina Guardiola. Es tracta d'una obra humorística però que se serveix de paradoxes i cops d'efecte per descriure críticament la realitat social de la immigració econòmica a Europa. Teatre de crítica social en estat pur.


Entrades amb preus assequibles per a tothom

Les entrades per a les dues actuacions d'aquest dijous 23 de juliol ja estan disponibles aquí. Recordeu que també podreu obtenir la vostra entrada a la taquilla del festival el mateix dijous a partir de les 19:45 h per a 'Les nostres paraules' i a partir de les 21:15 h per a la poesia de Xevi Ribas.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.