Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
'Les Resilients' seleccionat dins l'Ideas Showroom del Primavera Pro 2020 · CLACK
20/7
'LES RESILIENTS' SELECCIONAT DINS L'IDEAS SHOWROOM DEL PRIMAVERA PRO 2020
El documental Les Resilients, una producció de Clack amb la col·laboració del Grup Enderrock, ha estat un dels 19 projectes seleccionats per participar a l'espai Ideas Showroom del Primavera Pro 2020.

Ideas Showroom, l'espai que Primavera Pro -la secció per a professionals dins del festival internacional de música Primavera Sound- reserva per a presentacions, es reinventa per adaptar-se a l'edició online que la conferència celebrarà del 21 al 24 de juliol. En col·laboració amb Catalan Arts, la marca d'internacionalització d'empreses culturals impulsada per l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), s'han seleccionat 19 projectes amb seu a Catalunya i relacionats amb el sector musical, abastant des de startups fins a documentals de creació; des d'institucions de llarga trajectòria a iniciatives nascudes com a reacció a les restriccions derivades de la COVID-19. Entre aquesta selecció es troba l'audiovisual Les Resilients, reconegut anteriorment al Festival Internacional de Cinema Documental In-Edit amb el premi Talent Jove 2019.


La primera projecció a Espanya

L'audiovisual dirigit per Cristina Madrid i realitzat per Joel Kashila es projectarà per primera vegada fora de Catalunya aquest dijous 23 de juliol a Los Santos de Maimona, Extremadura. L'activitat s'inclou dins la gira de projeccions de Les Resilients que vam iniciar a finals del 2019 i que els darrers tres mesos s'ha vist interrompuda per la pandèmia.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.