Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Acollim el DocsBarcelona a Prop online: les millors històries, més a prop que mai · CLACK
8/5
ACOLLIM EL DOCSBARCELONA A PROP ONLINE: LES MILLORS HISTÒRIES, MÉS A PROP QUE MAI
L'Ajuntament de Mataró i Clack consoliden el seu compromís amb el DocsBarcelona a Prop, el festival per a mirades inquietes, que enguany se celebrarà del 19 al 31 de maig de manera online.

La participació de la capital del Maresme dins el festival és possible gràcies a l'Ajuntament de Mataró i Clack per tercer any consecutiu.

Davant la situació d'excepcionalitat que estem vivint, l'organització del festival s'ha vist obligada a adaptar el seu format a la xarxa, amb la voluntat de continuar apropant el millor cinema documental a les poblacions de la província de Barcelona, entre elles Mataró.

Totes les persones que ho vulguin podran sol·licitar un codi per a visionar gratuïtament els documentals programats per a l'edició 2020 del DocsBarcelona a Prop. Clack es farà càrrec de la seva distribució a través del butlletí de la productora.

Les persones amb un codi de visionat gratuït, només hauran de registrar-se a la plataforma online Filmin, seleccionar la pel·lícula al canal habilitat del DocsBarcelona i validar el seu accés.
Formem part de:
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.