Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
L'actor David Verdaguer i el periodista Carles Porta, entre altres entrevistats durant el confinament · CLACK
6/5
L'ACTOR DAVID VERDAGUER I EL PERIODISTA CARLES PORTA, ENTRE ALTRES ENTREVISTATS DURANT EL CONFINAMENT
Des que es va decretar l'estat d'alarma, Clack ha adaptat la producció de les entrevistes per l'Associació de Mitjans de la Informació i la Comunicació (AMIC) a la fòrmula telemàtica. D'aquesta manera, des de l'inici del confinament obligat, els rodatges s'han traslladat a dins la llar gràcies a la tecnologia de les videoconferències.

Davant la situació excepcional que estem vivint, i amb l'objectiu comú de frenar el contagi de la Covid-19, el sector audiovisual s'ha vist obligat a adaptar i reinventar les produccions dins de les quatre parets de casa nostra. En el cas de Clack, i durant l'últim mes i mig, els rodatges de les entrevistes pel banc de continguts de l'AMIC s'han fet a través de videoconferències.

L'actor David Verdaguer, des de l'abril conductor del nou programa de TV3 Tabús; la presidenta de l'Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), Cinta Pascual, i el periodista Carles Porta, també presentador i director de la sèrie "true crime" Crims (Catalunya Ràdio i TV3) són alguns dels entrevistats en temps de confinament.

D'acord amb les fases previstes per la desescalada progressiva, Clack es planteja reprendre la normalitat dels rodatges el proper mes de juny.
Formem part de:
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.