Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Aprèn a millorar el posicionament web de la teva entitat amb Clack · CLACK Aprèn a millorar el posicionament web de la teva entitat amb Clack · CLACK
28/4
APRÈN A MILLORAR EL POSICIONAMENT WEB DE LA TEVA ENTITAT AMB CLACK
El proper dimarts 19 de maig, el doctor en Comunicació Eloi Aymerich explicarà com atraure més visites i incrementar el trànsit al portal web de la vostra entitat, a través d'una formació online.

Formes part d'una entitat i vols aprendre a millorar el posicionament del vostre web? Des de Clack t'oferim les eines i els coneixements per augmentar el trànsit i la visibilitat del vostre portal, així com t'expliquem el funcionament del màrqueting de continguts i la seva política d'enllaços, en una formació organitzada per l'Agència de Suport i Serveis a les Entitats de l'Ajuntament de Mataró.

Davant la situació excepcional de confinament obligat, la formació es durà a terme de manera telemàtica, concretament a través de la plataforma Jitsi Meet. L'encarregat de liderar l'activitat serà el doctor en Comunicació Eloi Aymerich, un dels socis fundadors de la productora cooperativa Clack.

La formació tindrà lloc el proper dimarts 19 de maig, des de les 17 h fins a les 18:30 h. Per a participar-hi és imprescindible un dispositiu electrònic amb càmera i micròfon. Les inscripcions ja estan obertes al portal d'entitats de l'Agència de Suport i Serveis a les Entitats de l'Ajuntament de Mataró.

Per a més informació pots enviar un correu electrònic a participacio@ajmataro.cat.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.