Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
'Bon cop de falç. La història de l'himne' i 'A sang freda' entre les recomanacions per Sant Jordi 2020 · CLACK 'Bon cop de falç. La història de l'himne' i 'A sang freda' entre les recomanacions per Sant Jordi 2020 · CLACK
30/4
'BON COP DE FALÇ. LA HISTÒRIA DE L'HIMNE' I 'A SANG FREDA' ENTRE LES RECOMANACIONS PER SANT JORDI 2020
Clack se suma a compartir recomanacions literàries i audiovisuals per Sant Jordi, que tanta companyia ens fan especialment durant aquest confinament obligat.


Davant l'indiscutible èxit del gènere true crime darrerament, l'Anna Fernàndez (@enduesennes) ens recomana la novel·la 'A sang freda' de l'escriptor Truman Capote, de la qual se n'han fet dues pel·lícules: 'A sang freda' i 'Capote'.

Per la seva part, la Georgina Altarriba (@GeorAltarriba) ens recomana el documental de Clack 'Bon cop de falç. La història de l'himne' basat en el llibre 'Els segadors. De cançó eròtica a himne nacional' de Jaume Ayats.

'El bello verano' de Cesare Pavese és la recomanació de l'Eloi Aymerich (@eloiaymerich) per aquest Sant Jordi. Un llibre que parla sobre el pas de l'adolescència a la maduresa durant un estiu. La història es vincula a pel·lícules com la catalana 'Estiu 1993' i 'Call me by your name', entre altres. Dues molt bones propostes audiovisuals per veure a casa aquests dies.

Per últim, la Cristina Madrid (@cristinamadrit) ens recomana la sèrie d'HBO 'El cuento de la criada', basada en el llibre homònim escrit per la Margaret Atwood. El best-seller i la sèrie, estrenada l'any 2017, narren la vida distòpica de Gilead, una societat totalitària que considera a les dones propietat de l'estat.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.