Segueix les darreres notícies des del blog del 165 regent street

cartell 165 Regent Street

'165 Regent Street' és un documental produït per Clack i dirigit per Òscar Fernández i Jordi Rovira a partir d'una idea original d'Efren Garcia i amb argument d'Ariadna Vázquez. El 1996 neixia a Mataró una colla castellera de forma sorprenent: A partir d'un programa en el canal local Televisió de Mataró emès l'any anterior. En pocs anys pulveritza tots els rècords possibles i esdevé una colla estimada i respectada pel conjunt del món casteller. L'agost de 2006, la mort de la jove castellera Mariona Galindo després de l'actuació de la Festa Major de Les Santes d'aquell any posa en dubte la continuïtat de la colla. Però els Capgrossos són capaços de sortir-se'n i al cap de quatre anys descarregaran el seu primer castell de gamma extra. Aquesta és una història sobre la superació humana.

Aconsegueix el DVD per 10 euros reserva'l ja FENT CLIC AQUÍ!


DIRECCIÓ Òscar Fernández PERIODISTA ENTREVISTADOR I GUIÓ Jordi Rovira GUIÓ I IDEA ORIGINAL Efren Garcia GUIÓ Ariadna Vázquez PRODUCTOR EXECUTIU Joan Salicrú PRODUCCIÓ Georgina Altarriba AJUDANT PRODUCCIÓ Clara Esparrach REALITZADOR I CÀMERA 1 Marc Giner Clopés CÀMERA AUXILIAR Javier Hernández TÈCNIC DE SO Lluís Maymó DISSENY CRÈDITS, ANIMACIONS 3D, AUTORIA DVD Sergi Arjó MÚSIC Gustavo Legido


"No farem ni un documental sobre el món casteller ni sobre la colla en termes tècnics o resultadistes. Ni farem cap seguiment de la seva temporada, tot i que els castells i la seva plasticitat estaran molt presents en tot moment. Fem un documental sobre emocions, sobre la importància de les il·lusions i les frustracions superades. Fem un documental que parla de superació personal i poder del col·lectiu, del secret de l'èxit, de l'amistat.... Tot plegat plasmat en la història de superació col·lectiva afrontada per uns Capgrossos de Mataró que ja tenen 15 anys d'històries."

Per seguir i conèixer tot el que ha anat passant darrera la càmera, pots fer-ho visitant el diari de rodatge.


165REGENTSTREET.CLACK.CAT