Les recomanacions del Diaridelamusica.com

Videoclip del tema Prometeu encadenat de Lád Cúig.

Comencem amb Batecs de corda, un espectacle que combina la música del hang de Carles Vendrell i el violoncel d’Andrea Peirón amb la dansa LifExpression Butoh de l’Anika Burton. Tres ingredients d’un mateix espectacle que inclou degustió de menjars, vins i caves. Tot, divendres a les nou del vespre al Teatre Clavé [web] de Tordera i per 26 euros.

La segona recomanació del cap de setmana és el concert que Ihsanlulu [facebook] oferirà també divendres a dos quarts de deu del vespre al restaurant La Gàbia [web] de Calella. El duet, format per la veu d’Ihsa Béjar i el piano de Lourdes Bartrolí, oferirà un recital suau i potent, dolç i fresc de pop melòdic, versions i standars. És amb entrada gratuïta però consumició mínima obligatòria.

Seguim a Calella amb el concert que Lád Cúig [facebook] ofereixen aquest divendres al Zona 6 Beach Bar de Calellla [facebook]. Els d’Arenys de Munt duran el seu estil contundent derivat de la simbiosi del punk/rock amb la música celta i irlandesa. Aquest concert a la platja serà a les deu de la nit i amb entrada gratuïta.

I tanquem amb el duet format per Jaymee Martin a la veu i Alex Bagaria a la guitarra. Aquesta parella ofereix un repertori acústic que passa per el gospel, el blues més tradicional i el soul. Serà dissabte a les onze de la nit a l’espai Sis-b [web] de Malgrat de Mar. L’entrada és gratuïta amb consumició mínima obligatòria. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>