Les recomanacions del Diaridelamusica.com

Rumba Lenacay el primer single del segon disc Yerel de Lenacay.

Yerel, és el nom del segon projecte discogràfic del grup Lenacay [web]. Una banda de rumba flamenca de Barcelona, que amb aquest nou disc pretenen consolidar-se com un dels referents en els circuits del worldmusic i de la fusió flamenca, a través de l’experimentació amb nous llenguatges musicals. Arriben demà divendres al Music Hall [web] de Barcelona, a partir de les nou del vespre. El preu de l’entrada és de 10 € anticipada i de 13 a taquilla.

Els germans de Cornellà David i Jose Muñoz, més coneguts com Estopa [web], han decidit acostar-se al seu públic amb una proposta estrictament intimista. Trepitgen per primera vegada l’escenari de l’Auditori de Girona [web] en un dels tres únics concerts que faran a Catalunya en versió acústica. Ho faran divendres, a partir de les nou del vespre. Les entrades tenen un cost que oscil·la entre els 28 i els 38 €.

La Màlaga [web] és essència rumbera, de la més pura. Hereus del so més autèntic de Catalunya, el grup de Sants ha passat en menys d’un any a ser la promesa del gènere a ser un grup amb projecció tant nacional com internacional. Ho faràn amb Morosito, una altra gran notícia per la rumba feta a casa nostra. Divendres actuen a la Faktoria d’Arts Rasa [web], de Terrassa a les nou del vespre. El preu de l’entrada és d’entre 5 i 8 €.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>