Mishima escull Mataró per presentar ‘L’ànsia que cura’

Concert de Mishima a la Sala Privat de Mataró. 24 d’octubre del 2008.

Mishima [web] ha escollit el Clap [web] per preparar el seu nou directe al llarg d’una residència que culminarà el divendres 11 d’abril, a les 23 h, amb un assaig general obert al públic a la Sala gran del Clap. Una oportunitat immillorable per ser el primer en descobrir com sonen les seves noves cançons de ‘L`ànsia que cura. El preu de l’entrada anticipada és de 10 € i de 12 a taquilla.

El Foment Mataroní [web] organitza el ‘Recital de cançó catalana: Francesc Pujol i els seus contemporanis. Un concert amb Daniel Blanch al piano i el tenor David Alegret [web] que tindrà lloc aquest divendres, 11 d’abril a 2/4 de nou del vespre a la seu de l’entitat mataronina. L’entrada té un cost de 17 € o de 15 amb descompte.

L’Orquestra Simfònica del Vallès [web], el Cor de Cambra de Granollers [facebook], el Cor Ciutat de Mataró [web] i el Cor de Cambra de la Diputació de Girona [web], dirigits per Xavier Puig, fan parada al Teatre Auditori  de Granollers [web] per a presentar Un rèquiem alemany de Brahms, en la versió definitiva estrenada el 1869 que va significar la consagració de la carrera internacional del jove compositor. El preu de les entrades oscil·la entre els 12 i els 25 €.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>