Recta final del Tranquil•les amb Colomo, Batak i Orígen

Videoclip del tema Trencant del grup Batak.

El Músiques Tranquil•les de Mataró [web] tanca el seu cicle aquest cap de setmana amb dos concerts. El primer serà divendres amb Joan Colomo [web] a la Sala Clap [web]. El noi de Sant Celoni presentarà a la sala maresmenca el seu àlbum acabat de surtir del forn La fília i la fòbia. Serà a les onze de la nit i per 8 euros l’entrada anticipada i 10 a taquilla.

El segon concert que farà de punt i final del Tranquil•les serà doble i tindrà lloc a El Públic [web] dos dies més tard. Parlem de la nit de folk que oferiran els vallesans Batak [web] amb la presentació de Casa Vella i els de la Conca de Barberà, Origen [facebook], amb la seva reinvenció del folk i les noves músiques. Serà a dos quarts de nou i per 5 euros l’entrada.

Els barcelonins Raydibaum [web] celebren el seu desè aniversari amb un nou disc: Estructures sota terra. L’àlbum ha sortit a la venda aquest 11 de març i aquest mateix divendres 14 el presenten a la sala Naub1 [web] de Granollers. Concert d’inici de gira a les deu de la nit per 8 euros l’entrada anticipada i 10 a taquilla.

Acabem amb el Duo Amusine [facebook], format per la soprano argentina María Eugenia González i la pianista catalana Anna Faci. El duet presenta un espectacle ple de les melodies immortals de tangos, milongues, valsos i cançons argentines. Recital bicultural aquest dissabte dos quarts de nou del vespre a l’EspaiF [web] del Foment i per 12 euros l’entrada i 10 euros si és amb descompte. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>