Mishima llança ‘L’ànsia que cura’

L’actuació de Mishima al Teatre Monumental de Mataró l’any 2012. 

El grup Mishima [web] publiquen L’ànsia que cura, un disc en què David Carabén reflexiona sobre la idea del paradís. Dos anys després de L’amor feliç, el quintet barceloní busca, amb aquest nou treball discogràfic, com tornar a començar. El grup de David Carabén va visitar, per última vegada, Mataró el maig de l’any passat, i van certificar la seva popularitat, un any després de treure el que, fins ahir, era el seu últim disc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>