Manel puja a l’escenari del Músiques Tranquil·les

Videoclip del tema Teresa Rampell de Manel.

Els barcelonins Manel [web] tornen al Músiques Tranquil•les [web] de Mataró amb Atletes, baixin de l’escenari. Un nou treball amb els ingredients folk, pop i rock i la seva narrativa quotidiana que sempre els ha caracteritzat. Cap de cartell aquest divendres 7 a les onze de la nit al Clap [web] i amb els també barcelonins Bremen [web] com a primer plat. L’entrada és de 18 euros l’anticipada i de 22 a taquilla.

Després de passar pel Cicle de Músiques Tranquil•les de Mataró, els collbatonins Anímic [web] arriben aquest cap de setmana a la Naub1 [web] de Granollers per presentar Hannibal. Espaldamaceta [web] presentarà abans Baile Masái, el primer àlbum del projecte liderat pel tarragoní Juan José González ara que té format de trio. El concert serà aquest divendres a les deu de la nit per 8 euros l’entrada anticipada i 10 a taquilla.

I tornem al Cicle de Músiques Tranquil•les perquè diumenge la mataronina Georgina Blanch mostra la seva veu envellutada i profunda a casa, a El Públic [web] de Mataró. La directora del cor Gospel Sons [web] es presenta ara en solitari per oferir versions d’R&B i també algun tema propi. Serà a dos quarts de nou del vespre i per 5 euros l’entrada.

Components del Cor del Gran Teatre del Liceu [web] ens presenten una selecció de peces emblemàtiques de l’òpera i la sarsuela de tots els temps. I ho faran amb l’acompanyament del piano de Vanessa García i veus com la del baríton Alberto Cazes. Serà divendres a dos quarts de deu del vespre al Foment Mataroní [web] per 17 euros l’entrada i 15 amb descompte. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>