Les recomanacions del Diaridelamusica.com

Els palafrugellencs 13th Magic Skull [bandcamp] portaràn el seu surf instrumental a la Sala Tourmix [web] de Girona, aquest dijous, partir de dos quarts de dotze de la nit. Un concert que s’emmarca en el Black Music Festival [web], serà de presentació del seu primer disc Sungazing In Rapanui. El preu de l’entrada anticipada és de 4€ i a taquilla de 8.

El Festival Internacional de Jazz de Terrassa [web] inaugura els seus concerts amb la cantant barcelonina Carme Canela[web] acompanyada del pianista de Molins de Rei Joan Monné [web]. Canela presentarà, aquest divendres, a partir de les deu de la nit, el seu últim treball Granito de sal, basat en un tema que el Gato Pérez li va composar. L’entrada té un preu de 20€.

Després del primer disc Un dia no sé com i un estiu de no parar, els osonencs Oques Grasses [web] presentaran aquest divendres el seu segon àlbum Diguem-n’hi com vulguis i ho fan a casa, a El Moscou [web] de Torelló. L’entrada anticipada té un cost de 5€ i a taquilla 10.

El Músiques Tranquil•les [web] tanca el seu cicle aquest diumenge oferint una nit de folk amb dues bandes emergents. Els vallesans Batak [web] presentaran, a partir de dos quarts de nou del vespre, ‘Casa Vella i els de la Conca de Barberà, Origen [facebook], la seva reivenció del folk i les noves músiques. El cost de l’entrada és de 5€.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>