Joan Colomo sedueix al públic de la sala Clap amb ‘La fília i la fòbia’

Joan Colomo durant l’actuació de divendres a Mataró

Aquest divendres 15 de març la Sala Clap [web] de Mataró programava el seu darrer concert del Cicle de Músiques Tranquil•les amb Joan Colomo [web] presentant el seu quart llarga durada, La filia i la fòbia.
Com ja és habitual tant pel Clap com per Colomo, l’actuació començava amb uns 20 minuts de retard amb la sala gran del Clap gairebé plena. L’actuació començava amb diverses cançons més lentes d’aquest últim àlbum del cantautor celoní per després donar pas a diferents perles antigues com Hort mort, A contrapèl, Màgic o L’ocell, moment en que la nit va començar a agafar força.
Colomo venia a presentar el nou disc però cal dir que van sonar més temes antics que no pas d’aquest últim àlbum, del que cal destacar les cançons Los amigos, que ret homenatge a les amistats; El nuevo orden cósmico i Cançó d’amor nº1.
Un Colomo simpàtic com sempre però amb menys naturalitat i espontaneïtat del que és habitual en ell degut als nervis de presentar aquest nou àlbum. Tot i això, el públic va acabar satisfet amb l’actuació del jove cantautor i també amb els temes d’aquest, La filia i la fòbia. CARLOTA BURREL/ Foto: CARLOTA BURREL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>